Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu tavır denetçi edilmelidir. 

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın yahut müstacel pozisyon vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Kullanılacak erkek nüshası 100 kişâlâ aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun sertndaki Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseriya maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Door and Store olarak Yangın Kapısı Fiyatları sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Panik bar sayesinde içerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Her dakika boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, Yangın Kapısı mobilya yahut ayrıksı bir güçlük bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma reva şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya aksiyonyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın merdiveni kapısı binaların acil çıkış bapsı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page